Je bekijkt nu Pleinfeest bij Magma

Pleinfeest bij Magma

Waar was dat feestje? Hier was dat feestje!
Wauw mensen, wat hebben we er een leuke dag van gemaakt! Gea’s Weggeefwinkel Vinkhuizen en de Magische Poort zijn weer een geweldige samenwerking aangegaan. Rond half 12 druppelden de eerste kinderen en ouders binnen om van het feest te kunnen genieten. De stempelkaarten werden bij aankomst uitgedeeld zodat iedereen van wat lekkers kon genieten. Om 12 uur begonnen we met het eten: patat, frikandellen, een broodje hamburger, poffertjes én fruitsalade, het was 1 groot feestmaal en er werd ook flink van gesmuld! Rond 13:00 begonnen we met de aftrap van de bingo, iedereen had er zo veel zin in. De eerste ronde was alleen voor de kinderen en de spanning liep ook echt op. Wie zal als eerst de onderste of bovenste rij vol hebben? Na een lange eerste ronde, was de eerste keer bingo gevallen. YES!!! Hoorden we een kind zeggen toen we zeiden dat het een goede bingo was. De prijzentafel werd goed geïnspecteerd en er werd wat leuks uitgezocht. Tussen de bingorondes door was er tijd voor gezelligheid: Linedancen en oud-Hollandse spelletjes! Ring gooien, blik gooien, sjoelen en dokter Bibber: de kinderen wisten alle spelletjes even goed te doen! Om kwart voor 3 startte de volgende ronde van de bingo, maar deze was voor zowel ouders als kinderen! De hele zaal was volgeladen en het kon dan ook niet snel genoeg beginnen. Om 16:00 was het tijd voor een extra ronde bingo, wat voor veel blije gezichtjes zorgde omdat ze weer kans hadden op mooie prijzen! Na deze ronde konden de laatste patatjes en hamburgers gegeten worden. Ook was er ruimte voor ijs, dit viel goed in de smaak! Als kers op de taart kwam het zonnetje zich nog even van zijn beste kant laten zien. Hierdoor konden de kinderen nog lekker van de luchtkussens op het plein gebruik maken. Iets voor vijven verlieten de laatste ouders en kinderen met een big smile het Magma gebouw. Het was een geweldige en zeer geslaagde dag!
Deze dag was niet mogelijk geweest zonder onze fantastische vrijwilligers. Graag willen wij ook de volgende mensen en stichtingen bedanken:
– Stichting Present voor het ter beschikking stellen van de poffertjeskraam en voor het maken van overheerlijke poffertjes
– Rudi Hermanns voor zijn geweldige airbrush/schmink kunsten
– Jumbo Reitdiephaven voor het ter beschikking stellen van ranja, de broodjes en de sauzen voor de hamburgers
– Urban Linedancers Groningen voor hun geweldige pasjes
– Peter Bode voor het patat en de verdere tegemoetkomingen
– Buurtfonds voor de financiële bijdrage
– Oxalis Deppei 4 Kids Klavertje 4 voor kinderen voor het fantastische bingo-apparaat

Geef een reactie