Je bekijkt nu De kleurige bandieten

De kleurige bandieten

De kleurige bandieten.
De kleurige bandieten hebben ons pas net verlaten, ze waren razend enthousiast over de kinderen, ze hebben namelijk allemaal goed meegeholpen om hun buit terug te vinden en zo het leven weer wat makkelijker gemaakt voor de bandieten.
In het begin hebben we met z’n allen improvisatiespellen gespeeld. Het eerste spel gingen we overgooien met een bal, als je de bal ontving zei je jouw naam en gooide je hem weer naar iemand anders toe. Zo leerde we elkaar wat beter kennen, en het is altijd een ijs brekertje om de dag wat comfortabeler te beginnen. Vervolgens deden we een spel waarbij we door elkaar heen liepen en we bandiet gerelateerde dingen na deden. Hebben nog nooit zulke leuke boefjes gezien.
Hierna begonnen we met de volgende activiteit, we hebben de groep in twee gesplitst, waarbij 1 groep levend bingo ging spelen (de buit terug vinden) en 1 groep ging binnen Annemaria Koekoek, of terwijl squid games, schipper mag ik overvaren en bevrijdingstikkertje spelen. Een grote groep kon al gauw een aantal items vinden die verloren waren, de kleurige bandieten stonden echt versteld dat dit hun niet gelukt was… De binnen spellen waren lekker vermoeiend haha.. Veel geren maar ook veel glimlachen op de gezichtjes. Na de eerste ronde van de activiteit gingen we met z’n allen middageten, tosti’s met kaas stond op ons geweldige menu, en voor de liefhebber hadden we ook nog een fantastisch broodje met pindakaas en hagelslag, waarbij er van die snoepjes in zaten, dit vonden de kinderen natuurlijk niet heel erg. Dit werd afgesloten met een cake waarop slagroom zat en waarbij de kinderen dit mochten gaan versieren met sprinkles naar keuze, dit was natuurlijk niet genoeg, want Mark had een slagroomspuit in z’n handen, hij was helaas niet veilig. De kinderen omringde hem zodat ieder slagroom van hem kreeg..Arme Mark.. Na het eten was er tijd om even vrij te gaan spelen voor de kinderen, na een half uur gingen we rouleren met de activiteiten zodat de kinderen even andere prikkels konden binnen krijgen. Nadat de kinderen iedere activiteit hadden afgerond gingen we knutselen, we lieten de kinderen even spelen met scheerschuim, waarbij de kinderen natuurlijk nooit genoeg scheerschuim hadden.. Toen de rust wederkeerde kreeg ieder wat ecoline om hun kunstwerk af te maken, ik moet zeggen, we stonden redelijk versteld hoe goed het gelukt was haha, er zaten echt een aantal mooie tussen.
Na het knutselwerkje kwamen de ouders al binnen en was de dag afgelopen, we hebben erg genoten van de dag en willen BSV De Apenkooi erg bedanken voor het ter beschikking stellen van hun locatie.
 

Geef een reactie