Je bekijkt nu Mindfulness, Glitter en Glamour dag bij de Magische Poort

Mindfulness, Glitter en Glamour dag bij de Magische Poort

Zaterdag was er de Mindfulness, Glitter en Glamour dag bij de Magische Poort! Wat waren er gezellig veel kinderen gekomen die deze dag wel wilden beleven. Er waren verschillende activiteiten verspreid over de hele dag. Vandaag hebben de kinderen ook voor het eerst kennis kunnen maken met Liv, die in de Magische Poort woont. De kinderen hadden haar nog niet eerder gezien omdat ze met vakantie was, maar ze zal nog vaak langskomen met haar lieve sproetenkopje, de kinderen zijn dol op haar. Liv had ook wat vriendinnen uitgenodigd die bij het schminken, opmaken en haren kappen kwamen helpen.
Er was ook mindfullnes. Stil zitten als een kikker, luisteren naar de klank van de klankschalen, hoe lang hoor je ze nog….. 98,99,100 tellen. De belletjes waren veel korter. Voel met je hand op je buik de in- en uitademing. Kijk naar de schaal met spullen, de doek ging er overheen, wat lag er nog maar op het bord? Luister en voel met aandacht, dat ging iedereen goed af.
Rond het middaguur was er een lekkere lunch voor iedereen. Met een goed gevulde buik konden we weer aan de slag. Mooie mandala’s inkleuren. Daarna verkleden/schminken/opmaken voor de catwalk. En bij een verkleedpartij horen ook sierraden….bij de armbandjes en kettingen die de kinderen konden maken waren de letterkralen het meest populair. Die konden ze later op de catwalk dragen. Catwalk? Ja! 🙂 Er was een heuse rode loper waar de kinderen konden paraderen nadat ze verkleed en geschminkt- of opgemaakt waren. En wat waren ze mooi! En sommigen zelfs een beetje eng…maar dat mag natuurlijk in het najaar! Na wat oefenen kon iedereen mooi op de catwalk lopen zodat de ouders konden zien wat ze geoefend hadden.
Het was een hele leuke dag met prachtig verkleedde kinderen die hun best op de catwalk deden.

Geef een reactie