mind-power

mind-power

De mind power groep wordt ontwikkeld vanuit het idee dat een positieve mentale kracht belangrijk is voor bijna alles. Net zoals gezond eten, slapen en bewegen.
We proberen dit te bereiken door het aanbieden van o.a. meditatie, ademhalingsoefeningen, yoga, sporten en het voeren van gesprekken met
elkaar. Hierin zal het gaan over voor jezelf opkomen, positief denken, plannen, doelen voor jezelf zetten en jezelf leren zijn. Het delen van je bevindingen is hierin een belangrijk aspect.
Meditatie is niet zweverig, het is hip. Ook onder jongeren is het een hot item. Waarom? Omdat het zorgt voor ontspanning, focus en aandacht. Als je gaat mediteren kan je rekenen op betere schoolprestaties,een goede concentratie zodat je meer vordering kan
maken in naar wat jij graag wilt bereiken of wat jij graag wilt leren.
LCMG van Gaalen

LCMG van Gaalen

Leave a Replay

Stichting de Magische Poort voor kinderen

Stichting de Magische Poort is een jonge, onafhankelijke stichting,  met als doel bij te dragen aan het welzijn van kinderen die in armoede opgroeien in de stad Groningen.  Kinderen die opgroeien in armoede worden met veel problemen geconfronteerd. Als stichting kunnen wij deze problemen niet wegnemen. Wel kunnen we deze kinderen helpen hun draagkracht te vergroten. Dat geeft ze meer grip op, en balans in hun bestaan. De activiteiten die wij aanbieden dragen positief bij aan de ontwikkeling, groei en veerkracht van kinderen.

Recente Posts

Volg ons

Steun ons! wij zijn

ANBI Magische Poort

Geef een reactie